Home 2017-09-29T13:01:00+00:00

Over mij.

Communicatie & creatie

Ik vind schrijven heerlijk. Ook voor photoshoppen heb ik een voorliefde. De combinatie van tekst en beeld echter, daar geniet ik pas echt van.

Tot mijn 21e dacht ik dat afgewerkt zijn betekende dat je klaar was met werken. Daar kun je als Brabander weinig aan doen: het wordt je met de paplepel ingegeven. Toen ik in 2004 naar Utrecht verhuisde, ging er een wereld voor me open. Je rijdt niet aan maar weg als je in de auto stapt en zeg je d’r neffe dan zit je ernaast.

Eenmaal in de Domstad nam ik een ont-Brabant-cursus. Daar slaagde ik met vlag en wimpel voor. Op de School voor Journalistiek leerde ik schrijven, de universiteit vertelde me alles over het communicatievak en in mijn vrije tijd bekwaamde ik mezelf in ontwerpen en websites bouwen.

Anno 2017 schrijf ik teksten, ontwerp, bouw websites en adviseer over online.

Koffie?

Werkervaring

Werkervaring.

Consultant online – ZAAKS!, Utrecht
2017 – heden

ZAAKS! bouwt websites in Umbraco. Ik schrijf teksten, ontwerp websites (onder andere www.eko-keurmerk.nl) en geef advies op online gebied: SEO, SEA, contentmarketing en UX. Ook ben ik er verantwoordelijk voor de socialmediakanalen, communicatie met klanten en de eigen website.

Medewerker marketing & communicatie – Huidfonds, Nieuwegein
2016 – 2017

Bij het Huidfonds was ik verantwoordelijk voor de marketing en communicatie. Ik ontwierp het logo en vertaalde deze met de directeur door naar een nieuwe huisstijl. Samen met een extern bureau (waar ik later ging werken) zorgde ik dat er een nieuwe website kwam. Daarnaast schreef ik teksten voor tientallen magazines en websites. Ook onderhield ik de website en social media-kanalen.

Op dit moment ben ik als vrijwilliger betrokken bij het Huidfonds. Ik adviseer vooral over online.

Zelfstandige – Utrecht
2010 – 2014

Als eigenaar van Studio3500 bouwde ik websites, schreef teksten en ontwierp flyers en posters. Op een blauwe maandag werd ik gebeld voor een animatie.

Aanbevelingen

Aanbevelingen.

Jantine van t Klooster

“Rob kwam begin 2016 werken bij het Huidfonds en viel op door zijn enthousiasme, betrokkenheid en leergierigheid. Hij dacht als teamlid mee over onze nieuwe visie en doelstellingen. Rob heeft ons team versterkt door de website te beheren, mooie teksten te schrijven en onze social media-kanalen te onderhouden. Op dit moment is Rob bij het Huidfonds betrokken als gewaardeerde vrijwilliger en ondersteunt ons met advies voor de online kanalen.”

JANTINE VAN ´T KLOOSTER

Oda van Cranenburgh

“Rob is een gezellige enthousiaste collega, die erg creatief is. Voor het Huidfonds en het Huid Allergie Keurmerk heeft hij nieuwe logo’s ontworpen die goed aansluiten bij de nieuwe uitstraling waar we naar op zoek waren. Ook heeft hij nieuwe websites opgezet en social media een impuls gegeven. Rob heeft originele ideeën en een vlotte pen.”

ODA VAN CRANENBURGH

Evelyn Berling

“Rob is enthousiast, innemend, creatief, en heeft veel humor. Zijn kennis van online communicatie en cms-systemen en zijn vlotte pen waren heel waardevol bij het realiseren, onderhouden en verbeteren van het intranet van Meeùs. Met de trainingen die hij daarnaast aan collega’s gaf, wist hij ook collega’s te enthousiasmeren voor het intranet.
Een gezellige collega met een positieve instelling en een groot doorzettingsvermogen!”

EVELYN BERLING – communicatieadviseur Meeùs

NEEM CONTACT OP

Contact.

KOFFIE?

Avada WordPress Theme